Posto jos nisam imao dozvolu kada sam dobio ovaj auto, cale i ja smo isli da ga pogledamo i kaparisemo, i za par dana je auto doteran u Zrenjanin, slike prvog dana kad je dosao, mojoj radosti nije bilo kraja
Kada je stigao, nije bio bas u nekom stanju iako je garantovano bio najskuplje placeni BX u to vreme, ali sta da se radi, BX-eva 16V nije bilo ni do tada, ni od tada, jako se retko nalaze. Zamenjeno je dosta creva od hidraulike, diskovi, plocice, bombe, lamela i korpa. Auto je na neki nacin bio "Ustinut" kod bivseg vlasnika te nije isao kako treba, pa je i to sanirano. Sta da vam kazem kad se vlasnik hvalio da ovaj auto trosi 7 litara (mozda na 50km).
16_Valve_
Broj poruka : 1895 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Zrenjanin
Posle je izvadjen plin jer je pravio ogromne probleme autu, a za sve je bila kriva losa plinska centrala. Inace sam postupak ugradnje plina je bio veoma zanimljiv, jer su majstori ugradili plin bez da su uopste znali gde se autu nalazi benzinski komp. Jedno 2-3 nedelje je auto stajao u servisu kao neresiva enigma "Zasto nece da upali" nakon ugradnje plina, dok nisu lepo pitali gde se nalazi komp....
16_Valve_
Broj poruka : 1895 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Zrenjanin