Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
POSETTE NAŠ FORUM - French cars Serbia

Auto nostalgija u oglasima

Ići dole 
+18
Sloba
ivanlavsd
1.6 16V
Секси Глиста
ske
StraleBg
Nele
Nenad-Kg
Interceptor F7P
Pepe le tvor
rasa 1
Sinisa 309 GTI
COMPACT
Sale
Ryan
Zeljko1
ice_men
16_Valve_
22 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Sledeći
AutorPoruka
16_Valve_

16_Valve_

Broj poruka : 1895
Datum upisa : 26.06.2010
Godina : 33

Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeNed 2 Jan - 21:02:16

Gle kakva Buba

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimePon 3 Jan - 13:34:49

Nazad na vrh Ići dole
ice_men

ice_men

Broj poruka : 1552
Datum upisa : 03.07.2010
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 11:11:31

Nazad na vrh Ići dole
http://www.autonostalgija.com
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 11:16:21

Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

Broj poruka : 715
Datum upisa : 27.06.2010
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 11:53:37

ae86 pravi autic za drift Smile zadnja vuca i gas Smile
Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 11:54:58

16_Valve_ ::
Moz' misliti, pa prosecan pusac godisnje da iznos registracije automobila od 3000 kubika na cigare...
a oni sto ne puse i nemaju poroke?
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 12:24:11

Dobro, poenta je delom u pusenju i porocima, nego ja hocu da kazem za rasipanje para na gluposti, a onda ispadne da je registracija skupa...
Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 14:49:02

brate molim te budi realan...pa zar treba da jedes hleba i vode 6 meseci godisnje da bi platio registraciu 1500 e za auto koji ne vredi toliko,em ti treba jos toliko za gorivo godisnje...nema smisla
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 15:11:19

Vidi bato, ja ne pricam o gladovanju, uglavnom auto kupuju oni koji su resili osnovne zivotne potrebe Auto nostalgija u oglasima - Page 20 733631 Nego ti kazem da nije nemoguce platiti registraciju i da to nisu sve pare sveta (kod ljudi srednjeg sloja)... Saberi na godisnjem nivou koliko ode na izlaske, letovanja i ostale stvari... Ja sam takav da cu ako budem morao, uvek zrtvovati neku glupost koja dodje i prodje zarad voznje ljudskog auta Very Happy Srz je u tome, sta zelis....

P.S. Nemoj da neko shvati da ja opravdavam ove registracije, imamo izuzetno glup sistem oporezivanja... Ako vec idemo sa porezima na luksuz, po meni treba vecu registraciju da plati onaj ko kupi novog Punta nego neko ko kupi VR6 ili BMW 325....
Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 15:34:49

Ljudi srednjeg sloja kazes.Hajde da uzmemo primer: prosecna cetvoroclana porodica,roditelji mladi,rade u prosecnim firmama imaju zajedno oko 80 000 mesecno sto dodje skoro nekih 1 000 000 dinara godisnje ok.Regostracija VR a je nekih 80 000 a potosnja oko 15 litara i ako prelaze oko 1000 km mesecno kao prosecan vozac u srbiji dosje se do cifre od oko 210 000 dinara + registracija,dosje oko 300 000 dinara ili trecina godisnje zarade,stim da nisam uracunao redovna odrzavanja i servise,pa kako sad oni mogu da se uklope u tu racunicu ako trecinu svega sto zarade daju za auto od 2800 ccm. Nemoj da me pogresno shvatis,i moj auto koji je 1.8 nije mnogo jeftiniji sto se tice potrosnje iako mu je registracija 4 puta jeftinija.Znaci ni moj tu ne spada ali opet od svih tih kola mozda 0.5% ljudi vozi zato sto to bas voli,ostalo su ti napaljenici koji ga voze kad imaji da sipaju goriva za 1000 dinara.Mislim da je besmisleno da branis stav da treba voziti kola od 2.5 i vise litara radne zapremine,jer jednostavno mi nismo u takvoj sredini(da ne kazem drzavi)jer samo mozes da razbesnis ljude kojima je i 6 litara po gradu prevelika potrosnja Smile ok ti,ja i ostali koji mogu to da priuste u redu i kojima to nije bacanje para nek rade tako ali ti si otisao jos dalje,sad zastupas i tu zapreminu tj kubikazeu koja nije presudna za performanse,i nije svaki mnogolitrazni motor dugovecniji od malolitraznog [You must be registered and logged in to see this link.] sad cu te citirati "Ja sam takav da cu ako budem morao, uvek zrtvovati neku glupost koja dodje i prodje zarad voznje ljudskog auta" sad ispada da su samo kola od par hiljada kubika kako ti kazes "ljudska" ne bih se bas slozio....
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 16:13:38

Nisam rekao da su samo kola vecih kubikaza "Ljudska", nego sam kad sam rekao da cu zrtvovati nesto zarad voznje "Ljudskog" auta mislio na kola koja mi vozimo... Znas kako, ja necu da se povinujem uslovima u kojim zivimo (bar po pitanju razmisljanja), i kao i uvek do sada nikada necu reci da je nesto bolje od necega samo zato sto je jeftinije... Na automobile gledam drugim ocima, tj posmatram sam automobil, tj, sednem, probam i ocenjujem ono kako se osecam u njemu. Kad ti ides cetvrtom 40 uz nadvoznjak i das gas, a on krene, to je lep osecaj kod vece kubikaze... Moj auto to ne moze... Druga je stvar sto ti i ja stvarno volimo 16V i sto ih upravo zato imamo i vozimo...

A sto se tice dugotrajnosti i tih prica o 325, VR6, Alfama i ostalima, ne zelim da se uplicem u takvu vrstu rasprave... Nisam kompetentan za takvu vrstu rasprave. Kompetentan da prica o tome je samo onaj ko je vozio (imao) sve to, a ne onaj koji je listao net Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 17:00:21

Pa na netu se dosta nauci Smile ja sam recimo naucio na netu o uljima sto nikad ne bih ovako,dobra je to stvar Auto nostalgija u oglasima - Page 20 527923
Nazad na vrh Ići dole
Ryan

Ryan

Broj poruka : 1935
Datum upisa : 17.06.2010
Godina : 54

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 18:07:37

Ja sam takav da cu ako budem morao, uvek zrtvovati neku glupost koja dodje i prodje zarad voznje ljudskog auta Very Happy Srz je u tome, sta zelis....

Mlad si zato tako pricas..nema tog auta koji moze zameniti osmeh na licu moje dece..Trenutno taj osmeh mogu im izmamiti iskljucivo odricanjem od skupog automobila i odrzavanja..Ovoga puta smatram da je matrix totalno u pravu..Tacno je da nema auta bez velike kubikaze ali tacno je da takav automobil u danasnjim uslovima moze da ti zagorca zivot..Letovanja se mozes odreci kada si momak, kada dodjes u neke ozbiljnije godine nemas prava to da uradis ni zbog sebe ni zbog dece..I ja sam nekada razmisljao kao ti ali godine cine svoje i stvaraju neke druge prioritete..
Nazad na vrh Ići dole
http://www.autodelovi-simcar.com
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 18:58:27

sad i sve zavisi sta je za koga velika kubikaza...meni je moj 1.8 recimo super i na nizim obrtajima,vozi se kao bilo koji drugi auto od 2000 ili vise ccm...ako govorimo od 1.1 i tako tim motorcicima onda kontam....
Nazad na vrh Ići dole
Ryan

Ryan

Broj poruka : 1935
Datum upisa : 17.06.2010
Godina : 54

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 19:22:04

Meni je velika kubikaza sve preko 2.0..
Nazad na vrh Ići dole
http://www.autodelovi-simcar.com
Nenad-Kg

Nenad-Kg

Broj poruka : 1085
Datum upisa : 20.06.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 21:05:49

Meni nije veliko ni 3000cm ali mi je velika registracija pa sam se odlucio za 1,6 Auto nostalgija u oglasima - Page 20 74429
Nazad na vrh Ići dole
http://www.svetakvaristike.com/
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeUto 4 Jan - 22:47:26

bila bi ti velika potrosnja Smile
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeSre 5 Jan - 0:21:32

Ryan ::
Ja sam takav da cu ako budem morao, uvek zrtvovati neku glupost koja dodje i prodje zarad voznje ljudskog auta Very Happy Srz je u tome, sta zelis....

Mlad si zato tako pricas..nema tog auta koji moze zameniti osmeh na licu moje dece..Trenutno taj osmeh mogu im izmamiti iskljucivo odricanjem od skupog automobila i odrzavanja..Ovoga puta smatram da je matrix totalno u pravu..Tacno je da nema auta bez velike kubikaze ali tacno je da takav automobil u danasnjim uslovima moze da ti zagorca zivot..Letovanja se mozes odreci kada si momak, kada dodjes u neke ozbiljnije godine nemas prava to da uradis ni zbog sebe ni zbog dece..I ja sam nekada razmisljao kao ti ali godine cine svoje i stvaraju neke druge prioritete..

Naravno, sada ja govorim iz svoje tacke gledista. Porodica je nesto drugo, ali ja se nikada necu zeniti tako da me verovatno to nece promeniti. Ukoliko budem imao dete, naravno da cu sve njemu dati...

Sto se tice kubikaze, ja mozda pomalo razmazeno 2.0 smatram normalnom kubikazom, ne velikom. Preko 2.0 mi je velika...

Matrix, naravno da ima svasta da se nauci, ali je iskreno meni preko glave citanja kojekakvih rasprava koje vode ljudi koji nisu imali prilike da voze auto o kojem se raspravlja. Svi su pametni, svi sve znaju a u sustini nisu nista vozili... Jedan pocne da laprda nesto, onda neko drugi to cuje pa hoce da ispadne pametan pa to isto prica nekom drugom i tako u krug...

Nazad na vrh Ići dole
matrix_023

matrix_023

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeSre 5 Jan - 9:17:43

pa dobro jeste ali imas i ljudi koji znaju sta pricaju:)
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeSre 5 Jan - 11:10:34

Naravno, ja to i cenim, kad neko ima nesto ili je imao pa napise par reci o tome... To je i svrha foruma...
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeSre 5 Jan - 11:49:55

Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeČet 6 Jan - 19:43:52

Kako je Mi dobar...

Nazad na vrh Ići dole
Sinisa 309 GTI

Sinisa 309 GTI

Broj poruka : 591

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimeČet 6 Jan - 22:46:14

Ma MI je odlican,3 felne alu i jedna celicana. a presao je 100 000,u rikverc. Auto nostalgija u oglasima - Page 20 503919 A corado tablice malo JA malo UE... Plazzzz
Nazad na vrh Ići dole
16_Valve_

16_Valve_

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimePet 7 Jan - 0:25:33

Sinisa, mozda je covek iskrivio jednu felnu, kakve veze ima Smile Zasto mislis da je nemoguce da je presao 100.000km, covek je napisao da je prvi vlasnik?

A sto se tice Corrada, pise da je 5 godina kod njega, moguce je da ga je kupio od nekog iz Jagodine pa je bio na JA table a slike su izmesane sa starijima...
Nazad na vrh Ići dole
Sinisa 309 GTI

Sinisa 309 GTI

Broj poruka : 591

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitimePet 7 Jan - 0:44:12

ma sve je moguce,moguce je i da ja odem na mesec na leto,ko zna...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Auto nostalgija u oglasima   Auto nostalgija u oglasima - Page 20 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Auto nostalgija u oglasima
Nazad na vrh 
Strana 20 od 26Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Sledeći
 Similar topics
-
» Auto nostalgija club
» AUTO NOSTALGIJA na facebooku..
» Hot Hatch auto nostalgija
» Auto nostalgija na ulicama naše zemlje
» Koji je ovo auto

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum automobila :: Proizvođači i modeli-
Skoči na: