Broj poruka : 1935 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 54 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Rumunski automobil - Dacia Sub 3 Dec - 21:48:03
Pa tako nekako..
ske
Broj poruka : 589 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : https://www.youtube.com/watch?v=0-FT35IgB8c
Naslov: Re: Rumunski automobil - Dacia Sub 3 Dec - 21:49:59
i to pod uslovom da uz punto idu dva seta guma
Sloba
Broj poruka : 231 Datum upisa : 20.06.2010 Godina : 36 Lokacija : Krusevac-Nis-Krusevac
Naslov: Re: Rumunski automobil - Dacia Sub 3 Dec - 21:50:18
Ok slazem se za polovna kola ali sam mislio na cene novih automobila
veterinar
Broj poruka : 67 Datum upisa : 25.11.2011
Naslov: Re: Rumunski automobil - Dacia Ned 4 Dec - 23:34:07
Ne postoji povoljniji dizelas. Kod benzinaca nije bas tako sada.
Ovo je fotografija sa pocetka danasnjeg druzenja, kada su mnogi gosti bili u pristizanju. Bilo je clanova iz Hrvatske, BiH, Rumunije... Dobri ljudi i odlicna atmosfera.
Pogledaj malo oglase...realno za 10 soma kupuješ auto koji je star 6-7-8 godina koji i takav kvalitetniji od Dačije 100 puta..Ta Dačija vredi nova 6-7 soma i ni euro više...
COMPACT
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 111 Lokacija : Beograd
Zavisi gde se i preko koga nabavljaju delovi. U TTD-u su medju najpovoljnijima, ali u poslednje vreme mnogi narucuju od dobavljaca iz Nisa. Ventile za dizne placali su ljudi oko 40 evra, nova turbina je oko 300 evra, senzor polozaja radilice oko 2500 dinara... Imam poznanike koji raspolazu polovnim delovima, a veliki servis sa rukama i radovima u Rumuniji kosta 190 evra za dci, tako da cu iduci veliki najverovatnije tempirati i uskladiti sa turistickim obilaskom Rumunije i druzenjem u Temisvaru.
Sloba
Broj poruka : 231 Datum upisa : 20.06.2010 Godina : 36 Lokacija : Krusevac-Nis-Krusevac
Ti motori su zgodni za "budzenje" i isto se lepo oseti. Juce sam bio sa Streulea Kristijem koji je autor brojnih tutorijala vezanih za Daciju. Sto je najbolje, covek se ne bavi odrzavanjem automobila niti ga to interesuje, ali sve sto je samostalno radio na svom autu (skracivanje opruga, ciscenje EGR ventila, servisi, zamene plocica, diskova, paknova...) snimio je kako bi pomogao drugima. Njegov dci je presao do sada 90000 km, mislim da ima stotinjak "konjica" i vozen je krvnicki. Menjani su amortizeri, tri seta plocica i diskovi dvaput, ali motor odoleva. Cim je preuzeo auto od firme (snimak dole) poceo je da ga "doteruje", ali ne u estetskom smislu. Za razliku od njega, MCV dci sa narandzastim felnama na fotografiji koju sam objavio ima oko 120 ks, full opremu, kojoj su dodati razni "gedzeti" i autic je "za umret' ".
Nemam problem sa turskim delovima. Pobogu, vozim Rumuna!
COMPACT
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 111 Lokacija : Beograd
Tuljan sam, ne vidi se MCV sa narandzastim 16-icama. QQ lele, sad sam skontao, decko je ulozio u auto 10.000 djura nakon kupovine. Provericu da li ga je neko fotografisao iznutra.
Pepe le tvor
Broj poruka : 601 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 58