| Brisanje postova | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ryan
Broj poruka : 1935 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 54 Lokacija : Beograd
| Naslov: Brisanje postova Sre 23 Jun - 5:37:26 | |
| Molim sve clanove koji primete da su im obrisani neki postovi neka se prvo jave meni jer sam ih ja verovatno obrisao. Danas sam proveo pola sata brisajući razne gluposti koje ste pisali.. Ovde je mnogo toga dozvoljeno ali vulgarštine prema ženskim članovima neću tolerisati. Interne šale o tuđim brakovima i porodici takođe ću sankcionisati...zezajte se ali sa stilom. U koliko ne znate šta je stil molim vas javite se meni, tvoru, xenoksu, riq-u... da vam odrzimo kratki kurs....
Glupo je da na početku rada foruma moram da vas upozoravam na ponasanje...ako nakon ovolike slobode koje ste dobili na forumu moram da vas upozoravam to samo znači da ste preterali... | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Čet 24 Jun - 12:03:33 | |
| Danas sam obrisao opet neke postove i zakljucao teme..Ko je zainteresovan za detalje i zasto neka mi se javi na pp... | |
|
| |
16_Valve_
Broj poruka : 1895 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: Re: Brisanje postova Pon 5 Jul - 12:27:21 | |
| Pobrisao sam gomilu nepotrebnih postova iz par tema koji nemaju veze sa temom u kojoj se nalaze. Svi clanovi ciji su postovi obrisani nemaju razloga da se brinu - sigurno ih niko nece procitati | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Pon 5 Jul - 12:39:32 | |
| | |
|
| |
ske
Broj poruka : 589 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : https://www.youtube.com/watch?v=0-FT35IgB8c
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 11:01:38 | |
| cekaj, nesto ne razumem?Jel dozvoljeno da mi mrsimo m.da na forumu a vi cete to posle nekog vremena da obrisete ili je to zabranjeno i polako se uvodimo u red i pocinjemo da licimo na obicne ostale forume? | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 11:10:09 | |
| Nije zabranjeno off ali ne treba ni preterivati. Niko se nece buniti ako malo izlazite iz okvira teme i nema tu nekih strogih pravila. Sa druge strane glupo je ako neko zapocne neku vrlo ozbiljnu tehnicku temu da se upadicama koje nemaju veze sa vezom pokvari osnovna ideja. Na vama je da po svojoj savesti odlucite kada treba offovati a kada ne. Ako offujete tek da bi ste nesto napisali tada ce se to brisati. Ako off ima nekog smisla, duhovit je, ima donekle veze sa temom nece se brisati. Da li je ovaj forum obican ja zaista nemam pojma..mozda jeste mozda nije ali meni je trenutno drag ovakav kakav jeste... | |
|
| |
artichoka
Broj poruka : 22 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 42 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 11:19:29 | |
| - Ryan ::
- ali vulgarštine prema ženskim članovima neću tolerisati.
Aleluja | |
|
| |
ske
Broj poruka : 589 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : https://www.youtube.com/watch?v=0-FT35IgB8c
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 11:54:41 | |
| Na vama je da po svojoj savesti odlucite kada treba offovati a kada ne. Ja nemam savest | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 11:58:44 | |
| | |
|
| |
Pepe le tvor
Broj poruka : 601 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 58
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 21:08:08 | |
| Ma što nemam savest to me baš briga, nego što nemam paraaaaaa...to me muči. Koja vajda od savesti. Izvin'te. Malo sam u off-u, ne? | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 21:09:52 | |
| Pa setas se po ivici teme..samo cekam na koju ces stranu da pretegnes... | |
|
| |
Pepe le tvor
Broj poruka : 601 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 58
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 21:11:50 | |
| Ih! To je baš teško pogoditi. Evo, preteeeeeeeeeg! Ja pretegnuo. | |
|
| |
captainatr72
Broj poruka : 133 Datum upisa : 05.07.2010 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Brisanje postova Uto 6 Jul - 22:46:30 | |
| Na skoro svim forumima na kojima sam prisutan,cak i strucno vazduhoplovnim,se na osnovu broja poruka sticu nekakvi 'cinovi',statusi i sl. da to tako nazovem.Mislim da je to glavni razlog nesuvislog pisanja,off-a i spamovanja. Ispravite me ,ako gresim... | |
|
| |
16_Valve_
Broj poruka : 1895 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: Re: Brisanje postova Sre 7 Jul - 1:48:52 | |
| Broj postova nekog clana na forumu ne bi trebao da ima nikakvog uticaja na njegov status na forumu, jer neko moze dnevno da napise 100 postova cistih gluposti a neko da dva-tri puta dnevno napise neku pametnu stvar, i onda znaci da je taj sto pise mnogo gluposti vredniji od nekoga ko manje ali pametno pise? Mislim da se slazete samnom da to nikako nije slucaj... | |
|
| |
Ryan
| Naslov: Re: Brisanje postova Sre 7 Jul - 4:47:46 | |
| Sve je to manje vise individualna stvar. Broj postova manje više ima uticaja ali reputacija definitivno tera ljude da se takmice jer podsvesno zelie da prelazei u viši rang. Ta reputacija je i smisljena kao jedan od sistema za razvijanje foruma ali na mene nema to nekog prevelikig uticaja..Nekada je imalo ali danas u mojim godinama to mi nista ne znači... | |
|
| |
ske
| Naslov: Re: Brisanje postova Sre 7 Jul - 7:09:35 | |
| Ma ja offujem jer cesto nemam sta pametno da kazem, a na ovom forumu sam postao zut jer sam zamolio Ryana odma' na pocetku, i to je to, a neko drugo zvanje ili polozaj u "administraciji" foruma me ne zanima, jedino ne bih zeleo da budem "Lady", a i ne ljutim se sto brisete postove, jer ko se ljuti uleti mu ..... | |
|
| |
captainatr72
Broj poruka : 133 Datum upisa : 05.07.2010 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Brisanje postova Sre 7 Jul - 7:19:39 | |
| - Ryan ::
- Sve je to manje vise individualna stvar. Broj postova manje više ima uticaja ali reputacija definitivno tera ljude da se takmice jer podsvesno zelie da prelazei u viši rang. Ta reputacija je i smisljena kao jedan od sistema za razvijanje foruma ali na mene nema to nekog prevelikig uticaja..Nekada je imalo ali danas u mojim godinama to mi nista ne znači...
Slazem se,uvek cu biti za kvalitet u pisanju i ne pada mi na pamet da smajlicima i sl. jurim broj poruka da bih zavirio u nekakav 'dark room' ili sl. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brisanje postova | |
| |
|
| |
| Brisanje postova | |
|