E pa ovako, ovo je moj autic, 2001 god, motor je 1.6 16v, 109ks u osnovi. Radjen je cip (za ostale moguce modifikacije nista ne znam posto je auto sto se motora tice takav uvezen iz Italije). Otvoreniji usis, samo zadnji lonac srednji je izvadjen. Cisto da auto malo prodise nista posebno. Amorti su drugi, dosta tvrdji od fabrickih, i za mene je taman spusten, u planu su gevinde napred da se odrade. Kocioni sistem je isti ostao, jedino su napred buseni ventilirajuci diskovi. U sustini sto se izgleda tice nije nista radjeno niti ce biti, nisam u tom fazonu. Eventualno 16" sa GTi kad se bude imalo parica, mada pre mislim da zamenim gume i da se ode na /50 ili /45 profil, posto mi je ovaj /55 odvratan, i mnogo se uvija guma. E sad, malo slika, i jedan klip. Na kolima od tad ima par detalja sredjenih, skinute su mrtve obrvice, stavljen je poklopac rezervoara, i mat crni vizir na soferci.
I jedan trkaTji. Protiv drugara sa GTi, napred vozi slik i ima cip, ali je auto na plin. Sve u svemu ja sam bio prezadovoljan rezultatom. Probao sam se sa jos jednim GTi (2.0 16v, 136ks, skinut katalizator) koji nije na plin, krece da me prelazi tek krajem trece, a iz leteceg sam prvu i drugu ispred njega. Iz mesta na tacno 402m se nismo probali, nije bilo uslova. Ne bi da se kurcim, al za 1.6 ide skroz dobro.
Poslednji put izmenio bokinbg dana Uto 24 Avg - 17:55:24, izmenio ukupno 9 puta
ice_men
Broj poruka : 1552 Datum upisa : 03.07.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
Ma jok, sad moram da sredim napred trapove, veroavtno ce ici stelujuci amorti, i jedno rame moram da promenim. To mi je najbitnije za sad. Muzika me isto ne zanima, al ima ok fabricko ozvucenje. Bitno mi je da auto ide dobro, koci dobro, lezi dobro i da se dernja. Sve ostalo je manje bitno.
ice_men
Broj poruka : 1552 Datum upisa : 03.07.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
@Pepe le tvor Hvala! A odvojeno cu preneti fotografu komplimente.
@1.6 16v Po njegovom cajgeru terao sam ga sam u kolima okruglo 200, auto-put, ravno. Sa nas 4oro u kolima, malo preko 190. Do 100 nisam nikad merio ubrzanje.
1.6 16V
Broj poruka : 303 Datum upisa : 20.08.2010 Godina : 32 Lokacija : Zrenjanin :(
Ima 1050kg. Ne moze brze nikako, veruj mi. Pa fabricki podaci se odnose na nova kola, na kojima nije nista cackano, izmereni na njihovih 98 oktana (u sustini najveci razlog odstupanja, pored starosti kola ). Al cekaj da ti nadjem tacne podatke, inace kad ti tako nesto zateba ides na: [You must be registered and logged in to see this link.] Evo pise, 0-100 9.90sek, od 0-160 31.40sek, 1/4 milje za 15sek. To ti je to.
1.6 16V
Broj poruka : 303 Datum upisa : 20.08.2010 Godina : 32 Lokacija : Zrenjanin :(
Ja sam bio ubedjen da 206ica ima oko 900kg... A ladno je skoro isto teska kao i moja Fabia... Na sajtu pise da ima 1.070kg, a cini mi se da u saobracjnoj pise da ima 1.090kg...
bokinbg
Broj poruka : 57 Datum upisa : 24.08.2010 Godina : 35 Lokacija : Novi Beograd [Blokovi]