Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
POSETTE NAŠ FORUM - French cars Serbia

Dobar Vulkanizer

Ići dole 
+3
AX Team
Ryan
C4Lucifer
7 posters
AutorPoruka
C4Lucifer

C4Lucifer

Broj poruka : 39
Datum upisa : 05.07.2010
Godina : 43

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimePon 26 Jul - 10:26:49

Dakle kao što naslov kaže treba balansirati gume, ali gde?
Probao kad Adama na Tošinom bunaru i nisam zadovoljan.
Imate neku preporuku gde u BG može da se odradi kvalitetno?
Nazad na vrh Ići dole
Ryan

Ryan

Broj poruka : 1935
Datum upisa : 17.06.2010
Godina : 54

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimePon 26 Jul - 16:34:26

Ja imam godinama mog vulkanizera u železniku...za sada me nikada nije zajebao
Nazad na vrh Ići dole
http://www.autodelovi-simcar.com
C4Lucifer

C4Lucifer

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimePon 26 Jul - 18:45:20

ma bio sam danas do Beogume kod Gazele,nije bila guzva i ajde da proverim sta se desava.Bile su malo uzjebane ali nista strasno,samo sto se moj problem nije resio i dalje trese malo,tako da cu da teram ovako dok ne skupim pare za nove gume jer ocigledno im ne pomaze balansiranje.
Nazad na vrh Ići dole
AX Team

AX Team

Broj poruka : 332
Datum upisa : 02.07.2010
Godina : 64

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeUto 27 Jul - 1:20:50

C4Lucifer ::
ma bio sam danas do Beogume kod Gazele,nije bila guzva i ajde da proverim sta se desava.Bile su malo uzjebane ali nista strasno,samo sto se moj problem nije resio i dalje trese malo,tako da cu da teram ovako dok ne skupim pare za nove gume jer ocigledno im ne pomaze balansiranje.

Aaaaaaaaaa, jesi bandoglav, čudo jedno !!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
C4Lucifer

C4Lucifer

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeUto 27 Jul - 4:18:03

pa sta oces,da idem u Novi Sad da balansiram gume?
Nazad na vrh Ići dole
AX Team

AX Team

Broj poruka : 332
Datum upisa : 02.07.2010
Godina : 64

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeUto 27 Jul - 8:42:57

DA

Potpuno isto mi se dešava godinama, sa novim, sa starim, sa kakvim hoćeš gumama i felnama, naslušao sam se prepametnih dijagnoza, da ih sve ne nabrajam !!! Evo reci kad hoćeš da se provozamo sivim AXom..................
Trenutno su i gume i felne starije od tvojih !!! Kada sam kupio nove gume montirao ih na one "petokrake" koje su bile polovne, ali na oko odlične i stare par godina. Tresle su na 110 - 120 kao i sve do tada na svim autima koje sam imao, čak sam počeo da verujem da Citroënova vozila imaju generalnu fabričku grešku, kada svi , i ne samo moji, tresu na tim brzinama, posle ove poslednje intervencije, auto se totalno smirio na svim brzinama, po starom Novosadskom sam otišao i vratio se, kao da sam se vratio drugim autom i drugim putem, kada sam došao kući nisam mogao da verujem, došlo mi da skačem od sreće, kao neko dete !!!
Ne kažem da je kod tebe rešiv problem, ali verujem da jeste, u svakom slučaju ljudi su tamo izuzetno kvalitetni, stručni, pošteni, ako oni ne budu zadovoljni reći će ti u čemu je problem, a ne ovako ideš od nemila do nedraga i svako ti naplati balansiranje, a tebi stanje varira od lošeg ka lošijem i obratno !!!
A ti sad odluči šta hoćeš..................
Nazad na vrh Ići dole
David

David

Broj poruka : 79
Datum upisa : 19.07.2010
Godina : 42

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeUto 27 Jul - 20:00:28

da li ti felne imaju centralnu rupu knap na glavcinu?
Nazad na vrh Ići dole
http://wrrt.org
ske

ske

Broj poruka : 589
Datum upisa : 22.06.2010

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeUto 27 Jul - 20:15:35

sto ne probas u firmi "coning" u bul. vojvode bojovica 30, iza one luk oil-ove pumpe,kod tramvajske okretnice.Oni imaju mnogo posla i kapiram da su iskusni, mada nemaju masinu za felne bez centralne rupe.ja sam kod njih uzeo jesenas 4 zimske gume i kad sam otisao kod vulkanizera da ih balansira ja mu kazem da mi auto ne mrda ni na kojoj brzini a on mi kaze pa sta da ti onda balansiram , vozi tako nemoj dzaba da ti uzimam pare.na prolece sam opet kod njih uzeo 4 letnje gume i opet ih nisam balansirao i nemam nikakvih smetnji.E sad , dal ce se kasnije javiti problem , ne znam, ako neko zna neka kaze , balansiranje nije neka kinta ako vec mora da se radi.u svakom slucaju je jeftinije nego da mi pojede gume
Nazad na vrh Ići dole
ice_men

ice_men

Broj poruka : 1552
Datum upisa : 03.07.2010
Godina : 37

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeČet 29 Jul - 23:11:20

Ima par "dobrih" majstora mene bar nikad nisu zajebali a rade OK i nisu skupi u Mirijevskom bulevaru posle Merkura
Nazad na vrh Ići dole
http://www.autonostalgija.com
mance

mance

Broj poruka : 125
Datum upisa : 20.06.2010
Godina : 112

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitimeSub 31 Jul - 22:40:02

Ja vec dva dana vozim sa onim sugavim rezervnim tockom jer nigde nemogu da nadjem metalni ventil Sad On je malo širi od običnog i ne mogu nigde da ga nađem, a obišao sam 5-6 vulkanizera na području Nbgd-a. Ako neko zna gde ima tih metalnih ventila bio bih mu veoma zahvalan Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tabernadizajn.com
Sponsored content

Dobar Vulkanizer Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobar Vulkanizer   Dobar Vulkanizer Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dobar Vulkanizer
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Dobar dan,dobri ljudi.