DA
Potpuno isto mi se dešava godinama, sa novim, sa starim, sa kakvim hoćeš gumama i felnama, naslušao sam se prepametnih dijagnoza, da ih sve ne nabrajam !!! Evo reci kad hoćeš da se provozamo sivim AXom..................
Trenutno su i gume i felne starije od tvojih !!! Kada sam kupio nove gume montirao ih na one "petokrake" koje su bile polovne, ali na oko odlične i stare par godina. Tresle su na 110 - 120 kao i sve do tada na svim autima koje sam imao, čak sam počeo da verujem da Citroënova vozila imaju generalnu fabričku grešku, kada svi , i ne samo moji, tresu na tim brzinama, posle ove poslednje intervencije, auto se totalno smirio na svim brzinama, po starom Novosadskom sam otišao i vratio se, kao da sam se vratio drugim autom i drugim putem, kada sam došao kući nisam mogao da verujem, došlo mi da skačem od sreće, kao neko dete !!!
Ne kažem da je kod tebe rešiv problem, ali verujem da jeste, u svakom slučaju ljudi su tamo izuzetno kvalitetni, stručni, pošteni, ako oni ne budu zadovoljni reći će ti u čemu je problem, a ne ovako ideš od nemila do nedraga i svako ti naplati balansiranje, a tebi stanje varira od lošeg ka lošijem i obratno !!!
A ti sad odluči šta hoćeš..................