E a ovo je moj drugi auto. BMW 525i 24v model E34 1990-o godiste. Motor 2500ccm 24ventila 192ks. Nije nesto sredjivan. Jedino su mu stavljene ove Hartge felne 17-ice. One su skinute sa serije 7 model E32. A evo i par slika:
On ima metalnu usisnu granu jel tako? Ako je tako u njega moze i obican plinski uredjaj da se stavi i da radi bez problema [You must be registered and logged in to see this image.]
Meyer
Broj poruka : 31 Datum upisa : 12.07.2010 Godina : 40 Lokacija : Sombor
Jao da, to je 192 ks, sad sam video, da je onaj od 170 ks mogao bi obican... Nista onda, uzimaj 520 sa plinom i resen problem [You must be registered and logged in to see this image.]
Meyer
Jedino sta mi smeta kod BMW-a je zadnja vuca..Jednostavno nisam navikao na takav pogon i izbegavam da kupujem automobile sa zadnjom vucom. kazu da to i nije veliki problem zimi ali meni se ipak cini da je za sneg razlika izmedju prednje i zadnje vuce ogromna..
Meyer
Ma nije to problem. Meni je Tempra ova sto sad imam prvi auto sa prednjom vucom. Iskreno ne svidja mi se i nije to to. A sva predhodna kola sto sam imao su bila sa zadnjom vucom. Imao sam prvo Ladu 2107. BMW 316 M10, BMW 316i M40, BMW 320i, BMW 330i, BMW 520i, Mercedes 190E 2.0, sad BMW 525i i Fiat Tempru. Eto jedini Fiat sa prednjom vucom. Kad se naviknes na zadnju vucu ukapiras da nije problem. Ja nikad nikad nisam imao problema zimi. Cak sto vise uzivam zimi da se vozam jer mozes opusteno driftovat i zabacivati zadnji trap kako hoces. Samo sto sam morao na ovoj 525i da uradim je da mu zimi stavljam celicne felne 15-ke sa zimskim gumama. Jer ove sto se vide na slikama su zlo i nisu za zimu. Felne su 17 cola i mislim da su 9 jota. Kad se vozis sa njima po snegu to ti je isto kao da si na sankama!
Ryan
Broj poruka : 1935 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 54 Lokacija : Beograd
Ti si mlad covek i adrenalin je jos uvek nesto sto ti je potrebno. Ja sam covek u godinama i driftovanje mi nije neko zadovoljstvo.. [You must be registered and logged in to see this image.] od svih automobila koje sam vozio sa prednjom vucom najbolji za sada mi je ovaj Peugeot 405..jednostavno je savrsen za sneg..nikada nista nisam bolje vozio na snegu a da ima samo pogon na prednjim tockovima..mislim da i dalje zadnja vuca nije za mene...steta jer volim i BMW i Mercedes...
Nele
Broj poruka : 49 Datum upisa : 11.07.2010 Godina : 48 Lokacija : Novi Bečej